Namnsdagsfirande del 2

Som jag skrev tidigare så har vi firat två hittepå-namnsdagar idag (eller snarare igår eftersom klockan nästan är 00.30). Vi åt lunch och marängsviss hemma hos storasyster och O och Y fick några presenter. Y hade fantastiskt roligt med en badboll som han fick och innan vi åkte så hoppade vi studsmatta tillsammans så det stod härliga till. Han har energi så det räcker för flera den pojken... :) Vi blev kvar lite längre än tänkt så trippen till Dalarna blev uppskjuten till i morgon förmiddag... 
 
Förutom O och Y så är även lillasyster G med på bild, liksom två av deras kusiner som också var med på namnsdagskalaset. 
 

Namngivningsfest

I söndags var jag på namngivningsfest för min systerdotter. Det var ett livligt kalas med en hel hög med barn och rätt så många vuxna med för den delen. Vi bjöds på fransk potatissallad och hemrökt lax och kyckling följt av maräng- och hallonmousse tårta. Och så alla mina gifflar och kakor så klart! :)
 
Jag hade tänkt pyssla ihop ett eget kort, men kom liksom aldrig till skott. Men materialet är redan inköpt så det kanske blir ett kort i efterhand... Jag var i alla fall på stan i lördags och köpte ett armband och en liten söt berlock i form av en rosa blomma från Tomas Sabo som jag och pappa gav i present. På tok för stort ännu, men med god växtmån kan man väl säga.
 
Min faster hade stickat en rosa klänning med matchande mössa och en superfin vit kofta. Mössan och koftan (och armbandet med för den delen) har lilla G på sig på bilderna längst ner, hon visade sig för övrigt vara en riktig linslus. Det blev så många fina bilder så jag klarade inte av att välja ut en! :) 
 
Till top