Beställning från Ellos - Nr 3

Nya sängkläder. Eftersom jag har en katt som äter textil så är det hål i nästan alla mina sängkläder. Ganska så tråkigt. Men just sängkläder har Tyra faktiskt inte ätit på väldigt länge nu (flera år?), så jag tänkte göra ett försök med lite nytt... Håll tummarna! 
 
Jag kände att jag var sugen på omönstrat och eftersom jag har två katter med en massa vit päls så är ljusa färger helt klart att föredra... Annars tycker jag att den mörkgrå färgen är riktigt snygg, inte minst i kombination med någon av de ljusare kulörerna. 
 
Alla produktbilder kommer från www.ellos.se
 
         
        
       

Beställning från Ellos - Nr 2

Lite mer Ellos! Så himla fina inspirationsbilder så jag kunde inte låta bli att ta med dem. Sådär kunde gärna mitt sovrum få se ut. Jag har beställt ljuslyktorna, glasboxen, döskallen och den fina burken. Har letat efter en snygg glasbox till rimligt pris ett tag nu, så jag blev jättenöjd när jag hittade denna för 199 kronor. Tyvärr så levereras inte ljuslyktorna och glasboxen förrän i mitten på mars... Så jag får hålla tummarna för att jag gillar dem lika mycket då som jag gör nu! 
 
Alla produktbilder kommer från www.ellos.se
 
     
     
     
      

Beställning från Ellos - Nr 1

Inredning. Fick upp ögonen för Ellos home för ett tag sedan och i förrgår så skickade jag iväg en första beställning på en hel del grejer. Hade fått ett erbjudande om 25% på hela köpet så då passade jag på att shoppa loss eftersom allt blev så billigt... ;) Förhoppningsvis får jag paketet redan i morgon eftermiddag. Det ser jag fram emot!
 
Alla produktbilder kommer från www.ellos.se
 
      
 
                    
Till top