Lite lyx i all sin enkelhet

Att bada är bland det bästa jag vet. I havet, i sjön, i älven och i badkaret. Det kan vara uppfriskande, svalkande, iskallt eller riktigt varmt och gott. Och nästan lika härligt som det är att bada är det att ha badat! 

Att ligga i badkaret och läsa en bra bok, bläddra i en tidning eller bara låta tankarna flyga iväg är den ultimata formen av avslappning tror jag. Att lyxa till det lite med frasigt väldoftande skum eller en badbomb som färgar vattnet och mjukgör huden lite extra sätter guldkant på tillvaron. 

Blackberry badbomb från Lush.

Kort till lillasyster

Det tredje och sista septemberkortet! I slutet av september var det lillasysters tur att fylla år. Hon fick ett kort i toner av rosa. Texten är skriven med min enkla lilla dymo från Panduro. Därifrån kommer också kort, papper och brads. Blomman kommer lite oväntat från ICA Maxi och den rosa tejpen från den danska kedjan Søstrene Grene som finns här i Malmö. 
 

Födelsedagskort till storasyster

Två dagar efter Gaias treårsdag var det dags för storasyster att fira födelsedag. Även hon fick ett hempysslat kort i brevlådan, fast det kom fram lite för sent... Det mesta materialet kommer från Panduro, men blomman och bradsen har jag samlat på mig från annat håll. Det finns en del grejer att ta av här hemma! 
 
Till top