Buffé med italienskt tema

I kväll har jag kalasat på bufférester. Potatissallad med bönor och pesto, långbakade tomater med örter, fetaost smaksatt med timjan och olivolja, två sorters marinerade oliver, ruccolasallad med pinjenötter och parmesanost, lufttorkad skinka, två sorters salami, bönsallad med bladpersilja, citron- och örtmarinerad kycklingfilé, pastejer med soltorkade tomater och ruccola, marinerade kronärtskockshjärtan, körsbärstomater med minimozzarella och basilika och grissini med färskost. I går serverades det italienskt surdegsbröd till också. Inte så dumt om jag får säga det själv! 

Alla inlägg, Mat, bak och sånt basilika, buffé, bönor, bönsallad, fetaost, italiensk buffé, kronärtskockshjärtan, kycklingfilé, mozzarella, oliver, pastejer, potatissallad, ruccola, salami, skinka, soltorkade tomater, surdegsbröd, timjan, tomater, örter Permalink2
Kommentera
Till top