Buffé med italienskt tema

I kväll har jag kalasat på bufférester. Potatissallad med bönor och pesto, långbakade tomater med örter, fetaost smaksatt med timjan och olivolja, två sorters marinerade oliver, ruccolasallad med pinjenötter och parmesanost, lufttorkad skinka, två sorters salami, bönsallad med bladpersilja, citron- och örtmarinerad kycklingfilé, pastejer med soltorkade tomater och ruccola, marinerade kronärtskockshjärtan, körsbärstomater med minimozzarella och basilika och grissini med färskost. I går serverades det italienskt surdegsbröd till också. Inte så dumt om jag får säga det själv! 

Alla inlägg, Mat, bak och sånt basilika, buffé, bönor, bönsallad, fetaost, italiensk buffé, kronärtskockshjärtan, kycklingfilé, mozzarella, oliver, pastejer, potatissallad, ruccola, salami, skinka, soltorkade tomater, surdegsbröd, timjan, tomater, örter Permalink2
#1 - - Jenny:

Åh, vilken fantastisk mat! Jag förstår att du fick tidsbrist med denna ambitiösa buffé men litet roligt är det ju att du beter dig som vår mor, när hon har kalas...Jag själv skulle då aldrig göra så : )

Svar: Jag tänkte att det mesta var så himla enkelt och lättfixat, men det visade sig att många enkla, snabba rätter sammantaget tar en hel del att få till! 😊
Sofia Karolina

#2 - - Ulrica:

Underbart, men kanske väl ambitiöst för en person att klara själv. Du tar superbra bilder. :)

Svar: Det gjorde jag ju inte heller i slutändan... 😉 Bilderna är för övrigt tagna med mobilen!
Sofia Karolina

Till top