Två heldagar och en dag i solstolen...

Gästrikland. I onsdags var jag med mamma, lillasyster och hela storasysters familj (minus storasyster som var tvungen att jobba) på Furuviksparken. Det blev en trevlig och intensiv heldag i strålande sol bland kameler, apor, getter och flamingos. Hade med mig mitt nya teleobjektiv till kameran som verkligen var perfekt för fotografering i stora hagar. Jag hoppas att jag fick till några fina bilder, ännu så länge har jag bara sett dem i kameran. Blir väl någonslags best of här på bloggen när jag kommer hem till Malmö!

Igår var jag i Gränby centrum i Uppsala och träffade Anna och hennes två fina småtjejer. Blev en heldag där också med diverse ärenden som skulle fixas, en trevlig lunch och en glass i solen. Jag köpte bland annat en klänning (var på jakt efter en att ha på morgondagens dop, men har inte bestämt mig för om det blir den nya eller en som jag redan hade), en liten present till pappa som fyller år på söndag och lite pyssel (!!) som jag ska försöka få till ett dopkort med i kväll.

I går kväll åkte jag med pappa till sommarhuset i Gästrikland. Vi kom fram rätt så sent så det blev bara en kvällsmacka och lite fotboll på tv innan vi gick och la oss. Idag har jag försökt att locka katterna att vara ute i sele vilket har gått fint tidigare men idag ville de inget annat än att gå igen. Själv har jag legat i solen med en bok hela eftermiddagen och njutit av att det både är och känns som sommar!

Till top