Snor

Fredag. Halsontet som övergick i hosta har nu tagit sig vidare in i fas tre, massor av snor... Finns det någon gräns för hur mycket snor kroppen kan producera?! 

Igår mådde jag sämre än jag gör idag så den lediga torsdagen spenderades i mycket lungt tempo med en lång eftermiddagslur på soffan. Idag har jag lite mer energi så det har blivit en promenad till Mobilia för lite inköp och dessutom en del hemmafix. Finns dock en hel del ytterligare att ta tag i!

Frukt kan ju inte vara fel att få i sig när man försöker kurera sig, så jag slog till på två smoothies från Froosh på affären. Löftet om att den skulle innehålla frukt som jag aldrig hört talas om infriades dock inte alls. Men god var den ändå. Och jag hade aldrig fått i mig en femtedels persika och en fjärdedels stjärnfrukt idag om inte Froosh gjort det så enkelt för mig. 

#1 - - Ulrica:

Men var har du hittat detta virus? Har kylan kommit efter värmeböljan även i Malmö? Här är det iskalla vindar och regn idag!
Krya på dig! Kram

Svar: Jag misstänker att pappa bjöd på det när han var här och hostade! Temperaturen sjunker i morgon och regnet kommer på söndag. ☹️
Sofia Karolina

Till top