Tokmys!

Idag har jag haft besök av min vän Sarah och hennes lilla dotter. Började dagen med att snabbstäda i lägenheten. For runt och dammsög, slängde sopor, tömde diskställ och diskmaskin, städade badrum och plockade undan saker. Blev verkligen i snabbt tempo eftersom jag sov längre än planerat. Anledningen till det var att det blev dryga två timmar övertid i går kväll så jag kom inte i säng förrän långt senare än tänkt.
 
Hur som helst, jag bjöd Sarah på spenatlasagne till lunch och sedan blev det en promenad. Det var inget vidare väder med det var skönt att komma ut och röra på sig. När besöket åkt hem så tände jag ett ljus och slog jag mig ner i soffan med en kopp te och några skorpor. Bläddrade i tidningar och dagdrömde. :) Fantastiskt skönt!  
 
Spenatlasagnen kan jag för övrigt rekommendera! Den heter "Lasagne i grönt" på ICA:s hemsida. Jag brukar lägga skivade tomater i botten och tillsätta lite vitlök i spenaten. Extra gott blir det med hackade svarta oliver i. Idag slank det med lite zucchini också. Enkelt och förhållandevis snabbt! 
 
#1 - - Ulrica:

Låter som en härlig dag!

Svar: Riktigt skönt! :)
Sofia Karolina

Till top