Lite ordning i tillvaron

Har köpt en rosa anteckningsbok som jag har tänkt använda som någon slags veckoplanerare. Jag vet av erfarenhet att jag är rätt så bra på att göra listor över saker som behöver göras och sedan rätt så dålig på att beta av alla punkterna. Om jag istället för att göra en lååång lista över saker som måste fixas framöver försöker bestämma några saker som jag SKA få gjort innan veckan är slut så kanske jag lyckas bättre...? Det är min teori i alla fall och väl värd att prova! Kanske blir det lite roligare att kryssa av punkterna också när jag har en fin rosa bok... ;) 
 
Tänkte att jag också ska försöka göra ett litet ryck med matlagningen och skriva upp ett par maträtter som jag kan laga under den kommande veckan. Ibland när jag är och handlar så kan jag inte komma på en enda maträtt som jag kan laga, så lite planering i förväg på det området kan inte skada.
 
Konceptet med boken kan ju sedan utvecklas (beroende på hur framgångsrikt det är...) och omfatta till exempel veckans dos av träning (alla piskor behövs där), veckans utmaning (why not?) och annat som gör livet enklare eller lite bättre på något sätt! Hur tror du att det kommer att gå?! :) Stay tuned! ;)
 
Till top